DIENSTEN

Advies & Optimalisatie

Zien jullie het (digitale) bos door de bomen niet meer? Hoog tijd om het IT park te inventariseren en op basis van deze analyse de zwakke plekken in uw IT systeem te optimaliseren?

Verkoop

Hebt u voor de aankoop van uw IT materiaal liever echt advies en een persoonlijke service na verkoop? DIXIT is niet merkgebonden en doet steeds suggesties op maat.

Onderhoud

Trage hardware leidt snel tot frustraties, maar is uiteraard ook niet efficiënt voor uw zaak. Een (al dan niet preventief) onderhoud van uw IT park kan een oplossing bieden.

Online

Is uw zaak aan een eigen webstek toe? Heeft uw bestaande website een update nodig? Hulp nodig met het beheren van het e-mailverkeer? DIXIT helpt u met uw online activiteiten.

Back-up

Wordt alle cruciale bedrijfsdata op een veilige manier opgeslagen en is een (recente) back-up van deze data steeds voorhanden? DIXIT werkt graag een back-up oplossing op maat uit.

Ontwikkeling op maat

Verliezen jullie veel tijd aan repetitieve taken? Zijn bepaalde processen helemaal niet gebruiksvriendelijk? Ontwikkeling op maat kan tijdswinst en een verhoogd gebruiksgemak creëren.

Sluit Menu